Bedrijfskleding voor uw bedrijf - Poelhuis Promo

Bedrijfskleding

 

Mooie, herkenbare bedrijfskleding is een aanwinst voor ieder bedrijf. Laat uw bedrijfskleding daarom bedrukken of borduren met uw logo.

In ons assortiment vindt u altijd bedrijfskleding die bij uw branche past. Of u nu opereert in de horeca of in de bouw, wij leveren bedrijfskleding die precies is afgemeten op de vereisten van uw beroep. Denk daarbij aan stevige T-shirts, polo's, werkbroeken, bodywarmers, jassen of mutsen. Voor de horeca hebben we ook mooie strijkvrije bloezen.

U wilt toch ook dat uw personeel er altijd verzorgd uitziet? Door bedrijfskleding te laten bedrukken, weet u niet alleen zeker dat er medewerkers er altijd representatief bij lopen, u maakt tegelijkertijd ook nog eens promotie voor uw bedrijf. Met uw logo of slogan op bedrijfskleding krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient. Wij denken graag met u mee over de beste bedrukkingsopties voor uw organisatie.

Wij kunnen uw hele kledinglijn van begin tot eind verzorgen en uw logo laten borduren of bedrukken.   Wij leveren o.a. Tricorp, Dassy, Hlm, Hydrowear en Indyshirt werkkleding. Heeft uw bedrijf een ander kledingmerk, dan regelen wij dat voor u.

Vraag vrij blijvend naar de mogelijkheden.

Tegen scherpe prijzen bedrukken wij uw bedrijfskleding met hoge kwaliteit opdruk en tot 60 graden wasbaar.

 

Nieuws

Multisurvice

Multisurvice

Nieuwe belettering voor Multiservice

Lees meer