T-shirts laten bedrukken - Poelhuis Promo

Kleding bedrukken met tekst of afbeelding

Bij Poelhuis Promo kun je een polo of T-shirt bedrukken geheel naar eigen wens. Wij kunnen uw kleding bedrukken met uw eigen gekozen tekst of afbeelding. Bij ons geen gedoe of hoge kosten. Zelfs voor 1 shirt bent u bij ons aan het juiste adres. Per stuk te bestellen en een snelle levertijd. Natuurlijk mag u ook uw eigen kleding aanleveren.


T-shirts bedrukken vanaf € 13,50 per stuk

Je kunt bij ons diverse soorten T-shirts bedrukken die je door de snelle levering altijd vlot in huis hebt. Heb je een speciaal evenement en heb je er veel nodig dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Voor aantallen boven de honderd stuks kunnen we ze leveren van af € 8,- per stuk. Hier voor gebruiken we de zeefdruk techniek.

Polo’s bedrukken voor jezelf of als cadeau vanaf € 18,00 per stuk

Polo´s  bedrukken is leuk als je echt unieke kleding wilt met een zelfgekozen foto en tekst. Je kunt een polo of  T-shirt bedrukken met je naam of een grappige of inspirerende uitspraak (zoals ‘Ik word een grote zus’), maar polo’s bedrukken kan uiteraard ook met een leuke afbeelding of mooie foto. Omdat een polo bedrukken bij ons erg goedkoop is, is het ook leuk als cadeau. Een polo bedrukken met een opvallende tekst zet iemand toch in het middelpunt van de belangstelling. Een polo kun je bedrukken aan de voor- en achterkant, en er kan ook bedrukking geplaatst worden op de mouwen.

Tevens is het mogelijk om andere promotionele artikelen bij ons te bestellen en te laten drukken zoals cap's, jassen, tassen, sweaters en sportkleding.

Kijk eens in de catalogus voor al onze kleding en vraag vrijblijvend om advies.

Nieuws

Multisurvice

Multisurvice

Nieuwe belettering voor Multiservice

Lees meer